fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ganiu: Nënshkruam kontratën për ndërtimin e objektit të ri “Bambi” të kopshtit për fëmijë “Fidani”

Shkup, 3 prill 2020 – “Nënshkruam kontratën për ndërtimin e objektit të ri “Bambi” të kopshtit për fëmijë “Fidani”

Me kënaqësi të madhe ju informoj se nënshkruajta sot kontratën për ndërtimin e objektit të ri “Bambi” të kopshtit për fëmijë “Fidani” në Çair me Ministrinë për Punë dhe Politikë Sociale. Me këtë gjithçka është gati që pas përfundimit të gjendjes së jashtëzakonshme të fillojmë procesin e ndërtimit.

Ky investim kapital do të ketë vlerë prej ‪150.600.910‬ denarë dhe do të sigurojë kapacitet hapësinor me standard bashkëkohor për 350 fëmijë në edukimin e tyre parashkollor.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

Nënshkruam kontratën për ndërtimin e objektit të ri "Bambi" të kopshtit për fëmijë "Fidani" Me kënaqësi të madhe ju…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Vendredi 3 avril 2020

LEXO EDHE:

Xhaferi porositë liderët politik: Gjeni konsensus për datën e zgjedhjeve!

BASHKE TV

ASH -AAA nuk i përfillin tetovarët, ndërsa kërkojnë vota në Tetovë

BASHKE TV

Blerim Bexheti: Të bëhen mbi 700 teste në ditë, apelojmë për kujdes nga qytetarët

BASHKE TV

Miratohet Protokolli për regjistrim në shkolla

BASHKE TV

Qytetarët edhe nesër kanë afat të konfirmojnë ose korrigjojnë paraqitjen vjetore të tatimit

BASHKE TV

Selami: Rruga Llojan-Tabanoc po bëhet realitet! Punimet vazhdojnë me dinamikë të duhur

BASHKE TV
BASHKË.TV