fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ganiu: Pakot e Vitit të Ri për më të vegjëlit tanë janë gëzim i papërshkrueshëm dhe sjellin në fytyrën e tyre buzëqeshjen e ndritur

“Pakot e Vitit të Ri për më të vegjëlit tanë janë gëzim i papërshkrueshëm dhe sjellin në fytyrën e tyre buzëqeshjen e ndritur.

Me këtë qëllim fisnik në prag të festës së Vitit të Ri, ditën e sotme të punës bashkë me zëvendës kryetarin e Qytetit të Shkupit Enver Maliqi, zëvendës drejtorin e Agjensionit për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abduselam Selami, Naser Ademin dhe drejtoreshën e shkollës Merita Koxhaxhiku e filluam nën shoqërinë e nxënësve të klasës së parë të Shkollës Fillore “Imri Elezi”.

Qoftë gëzim e festë çdo ditë e jetës së tyre!” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

Pakot e Vitit të Ri për më të vegjëlit tanë janë gëzim i papërshkrueshëm dhe sjellin në fytyrën e tyre buzëqeshjen e…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Lundi 30 décembre 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV