fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ganiu: Parking i ri në rrugën “Petre Georgiev”, në lagjen Saat Kullë

Shkup, 01 shtator 2020 – Bashke.TV – “Parking i ri në rrugën “Petre Georgiev”, në lagjen Saat Kullë

Investimet vijojnë, punimet për të rrumbullakësuar projektet në të mirë të qytetarëve po zhvillohen sipas tempos dhe planit të paraparë.
Në përfundim e sipër është parkingu në lagjen Saat Kullë, rruga “Petre Georgiev” me 650m2.

Ne vazhdojmë me punë që Çairin ta bëjmë vend edhe më të mirë për të jetuar.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

Parking i ri në rrugën "Petre Georgiev", në lagjen Saat KullëInvestimet vijojnë, punimet për të rrumbullakësuar…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Mardi 1 septembre 2020

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV