fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ganiu pjesëmarrës në hedhjen e gurthemelit për rindërtimin e xhamisë Xhedid Isa Beg, lagjen Seravë të Çairit

“Në lagjen Seravë të Komunës së Çairit bashkë me Kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut – Reis’ul-Ulema Sulejman ef. Rexhepi, përfaqësues të Myftinisë së Shkupit të kryesuar nga myftiu Mr. Qenan ef. Ismaili, përfaqësues të lartë të Bashkësisë Fetare Islame nga qytetet tjera dhe qytetarë të pranishëm, hodhëm gurthemelin për rindërtimin e xhamisë Xhedid Isa Beg.

Komunа е Çairit mbetet е përkushtuar për të respektuar vlerat fetare të çdo komuniteti dhe për të dhënë kontributin e nevojshëm në misionin e rëndësishëm të përkujdesit ndaj objekteve fetare.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

Në lagjen Seravë të Komunës së Çairit bashkë me Kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Mercredi 26 juin 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV