fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Gazetari i UT-së nga Zvicra i përgjigjet Taravarit pasi ofendoi gazetarët shqiptarë

Ai i pari i tonit të arit, hiç pa kandarë e paska bërë komentin, ku i ka ofenduar të gjithë gazetarët e diplomuar në UT.

Faji është i kolegëve dhe miqve të mi të dalë nga UT-ja që aktualisht punojnë gazetarë, për mundësinë që kanë dhënë dhe i japin hapësirë të shprehet dhe sot të azganoset.

Krenar që jam një nga djemtë degës së gazetarisë së UT-së.

Duke mos pretenduar se jemi më të mirët, mundohemi me mundësitë tona ti shërbejmë shikuesit, lexuesit dhe dëgjuesit shqiptarë, falë edhe kontributit të PROFESORIT dhe profesorëve tanë dhe gjithë atyrëve që na e bën UT-në.

Komenti dhemb sa 1000 mijë denarët e çekiçit!

Kasam Selimi

 

 

LEXO EDHE:

MMJPH: Të ruajmë biodiversitetin dhe ekosistemet natyrore në mënyrë që ata të na mbrojnë neve

BASHKE TV

Taravari e mbron Mickovskin

BASHKE TV

Maqedonasit lavdërojnë Taravarin pasi i ofendoi shqiptarët: ”Браво Таравари”

BASHKE TV

MBPEU: Bujqëve, të cilëve u është dhënë leje lëvizjeje me vulën “e përhershme” vazhdojnë të vlejnë edhe për këtë fundjavë të vazhduar karantine

BASHKE TV

BDI: Respektoni masat, shëndeti në rend të parë

BASHKE TV

BDI – Gostivar dënon ashpër shpifjet e Taravarit që ua bëri pronarëve të lokaleve dhe qytetarëve shqiptarë

BASHKE TV
BASHKË.TV