fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Grubi: Realizuam edhe një premtim që ia dhamë diasporës

Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim, Artan Grubi, ka njoftuar qytetarët që me iniciativë të BDI-së është ndryshuar ligjin për parandalim të larjes së parave dhe financim të terrorizmit që rrit limitin e pagesave qytetare nga 500€ në 3.000€.

“Kuvendi e miratoi edhe një premtim që ia dhamë diasporës dhe ndërmarrësve vendor duke pranuar iniciativën tonë për ndryshim të ligjit për parandalim të larjes së parave dhe financim të terrorizmit.

Tash, limiti i pagesave qytetare është rritur nga 500€ në 3.000€, pa patur nevojën që pagesat të bëhen nëpërmjet bankave dhe për të paguar provizione për transakcionet. “ shkruan Grubi

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV