fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Grubi refuzon të jetë pjesë e komisionit përzgjedhës të AKS

“Drejtuar
-Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së
Veriut
-Kryetarit të Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së
Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë
për Zbulim

Në lidhje me Konkluzionin e Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe
Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, të miratuar në Mbledhjen e gjashtë të Komisionit, të
mbajtur më 25 qershor 2019, në të cilin jam propozuar të marr pjesë në punën e Komisionit për
Selektim dhe Zgjedhje të punëtorëve nga Drejtoria për Siguri dhe Kundërzbulim, për shkak të
vëllimit shumë të madh të obligimeve tjera Ju njoftoj se nuk kam mundësi të marr pjesë në punën e
këtij Komisioni.” – thotë Grubi

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV