fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Hisen Xhemaili: Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

26 shkurt 2020 –  “Nga sot Teleferiku me 6 ulëse në Kodrën e Diellit do të jetë në funksionim të pandërprerë dhe në shërbim të turistëve, sportistëve, alpinistëve, dhe skiatorëve. Traseja me gjatësi prej 1391 m, do të mund të përshkohet për 4 min e 35 sekonda. Teleferiku ka një kapacitet për 2400 udhëtarë për 1 orë dhe është projektuar me 6 ulëse i vendosur në 11 shtylla me 66 shporta/kabina.

Ky Teleferik është ndërtuar nga “Laitner” kompani me renome ndërkombëtare. Prodhimi i gjithë ansamblit të makinerive, ndërtimi i bazamenteve të stacioneve dhe montimi i vetë teleferikut ja rrisin vlerat kësaj vepre të mirëfilltë infrastrukturore për llojin e vet.

Vënia në shërbim e këtij projekti do të mundësoj shtigje të reja për skijim, qarkullim më të mirë dhe më të shpejt për skiatorët dhe padyshim do të rrit atraktivitetin dhe turizmin në ski-qendrën “Kodra e Diellit”.
#VulaBDI Vin ditë të mira për Kodrën e Diellit!” – thotë Xhemaili

Nga sot Teleferiku me 6 ulëse në Kodrën e Diellit do të jetë në funksionim të pandërprerë dhe në shërbim të turistëve,…

Publiée par Hisen Xhemaili sur Mercredi 26 février 2020

LEXO EDHE:

Varheji: BE-ja përgatit plan ekonomik për zhvillim të Ballkanit Perëndimor

BASHKE TV

Ganiu: Aksioni i dezinfektimit përfshiu 162 ndërtesa kolektive në territorin e Komunës së Çairit

BASHKE TV

Ministri Bekteshi: Do të shfuqizohet ndalesa për eksportin e miellit në shtetet fqinje

BASHKE TV

Sasoli: BE kërkon të përfshihen vendet e Ballkanit në luftën kundër COVID-19

BASHKE TV

YouTube po punon në rivalin e TikTok të quajtur Shorts

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV
BASHKË.TV