fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Inspektorati Shtetëror i Punës përmbyll 2019 me avancimin e kuadrove shqiptar

Inspektorati Shtetëror i Punës me sukses e mbaron vitin 2019 sa i përket avancimit të kuadrit shqiptarë të përfshirë në këtë Institucion.

Me konkurs te brendshëm janë avancuar 8 kuadro shqiptarë , nga bashkëpunëtor i ri, ne nivel këshilltar-inspektor qe paraqet ngritje ne karrierë për 3 shkalle.

Të gjithë që kanë qene me licencë për inspektor te ri, tani me ngritjen në karrierë shkojnë në pozitën inspektor të pavarur. Do theksuar se Inspektorati Shtetëror i Punës si institucion ka realizuar gjithsej 16 avancime për shqiptarët ne vitin 2018 dhe 2019, edhe atë, në pozita udhëheqëse 5 (4 udhëheqës njësie dhe 1 udhëheqës sektori).

Ngritja në karrierë e shqiptarëve në këtë institucion nuk përfundon me kaq. Në bazë të planit për ngritjen profesionale të stafit për vitin 2020, plan ky që tash më i ka kaluar te gjitha instancat do vijojnë edhe 13 avancime te shqiptarëve ne nivele te ndryshme

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV