fbpx
Bashke.tv
LAJME

IP Qendra Informative Kulturore – Shkup, në bazë të programit për art, shpall konkurs për artet visuale

IP Qendra Informative Kulturore – Shkup në krye me drejtoreshën znj. Sermine Purini në rjetin social facebook shpallë konkursin për artet visuale! Në vazhdë e gjeni postimin e plotë.

“Të dashur artistë,

IP Qendra Informative Kulturore – Shkup, në bazë të programit për art,shpall konkurs për artet visuale (ekspozita individuale dhe grupore, ngjarje, shfaqje, instalacione, projekte multimediale), që do të realizohen në gjysmën e dytë të vitit 2019. Fondet për projektet sigurohen nga Qyteti i Shkupit.
Zgjedhja e projekteve do të kryhet nga një komision i përbërë nga anëtarët e IP QIK – Shkup dhe Qytetit të Shkupit.
Artistët e interesuar duhet të paraqiten me biografi, fotot e veprave të tyre dhe një përshkrim të projektit në e-mail: ghadzinikolova@yahoo.com; emilsulajkovski@hotmail.com
Të gjithë artistët e interesuar kanë të drejtë të marrin pjesë.
Konkursi zgjatë deri më 10 maj 2019.” -Thotë Purrini

Ndiq linkun:

Të dashur artistë,IP Qendra Informative Kulturore – Shkup, në bazë të programit për art,shpall konkurs për artet…

Publiée par Sermine Purrini sur Mercredi 24 avril 2019

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV
BASHKË.TV