fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Izet Mexhiti: Opozita është “mish-mash”, me një këmbë në opozitë dhe me një këmbë në qeveri

Nënkryetar i BDI-së, Izet Mexhiti,  thotë se se koalicioni dypalësh nuk mund të pretendojë  të sulmojë politikat e qeverisë për shkak se janë “mish-mash”, me një këmbë në opozitë dhe me një këmbë në qeveri. Sipas tij opozita është e dezorientuar dhe për këtë, sipas tij, nuk ka faj BDI-ja, po kanë faj vet.

LEXO EDHE:

Hisen Xhemaili: Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40 përqind gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

BASHKE TV

Në Çair po punohet, tribuna e re e stadionit të K.F.” Shkupi” , po merr pamje! 

BASHKE TV

BE diskuton metodologjinë e zgjerimit

BASHKE TV

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

BASHKE TV
BASHKË.TV