fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ja pse shumë njerëz arrijnë suksesin dhe pastaj dështojnë (VIDEO)

Në stilin e tij tipik të çiltër, Richard St. John na kujton se suksesi nuk është rrugë një-drejtimshe, por një udhëtim i vazhdueshëm. Ai përdor historinë e suksesit të biznesit të tij dhe dështimit, për të ilustruar një mësim të çmuar – kur ne ndalemi së përpjekuri, dështojm.

“Përse shumë njerëz arrijnë suksesin dhe pastaj dështojnë? Njëra nga arsyet është se, ne mendojmë që suksesi është rrugë një-drejtimëshe. Prandaj, ne bëjmë cdo gjë që na qon deri te suksesi. por pastaj ne arrijmë atje. E kuptojmë që ia kemi dalë, rehatohemi në zonën tonë të komfortit. dhe ne faktikisht ndalojmë të bëjmë gjithçka çka na ka bërë të suksesshëm. Dhe nuk duhet shumë për të marrë teposhtën.Dhe mund t’ju them se kjo ndodh. Sepse më ka ndodhur mua.” e nis bisedën John për  Ted Talks. Për më shumë, shikoni videon me titra shqip.

LEXO EDHE:

Varheji: BE-ja përgatit plan ekonomik për zhvillim të Ballkanit Perëndimor

BASHKE TV

Ganiu: Aksioni i dezinfektimit përfshiu 162 ndërtesa kolektive në territorin e Komunës së Çairit

BASHKE TV

Ministri Bekteshi: Do të shfuqizohet ndalesa për eksportin e miellit në shtetet fqinje

BASHKE TV

Sasoli: BE kërkon të përfshihen vendet e Ballkanit në luftën kundër COVID-19

BASHKE TV

YouTube po punon në rivalin e TikTok të quajtur Shorts

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV
BASHKË.TV