fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Jakupi: Ideja për Kryeministër Shqiptar nga lideri i BDI-së Ali Ahmeti ka ardhur në momentin e duhur

Gostivar, 30 qershor 2020 – Bashke.TV – Zona e shtatë dhe Lagja e Sahatit ka dhënë mbështetja masive për kandidatët për deputetë dhe veçanarisht për idenë e liderit Ali Ahmeti që një Kryeministër Shqiptar të qeverië me vendin në katër vjeçarin e ardshëm.

Nexhati Jakupi, shef i Shtabit Zgjedhor në Gostivar, vuri në dukje që ideja për Kryeministër Shqiptar nga lideri i BDI-së Ali Ahmeti ka ardhur në momentin e duhur.

“Moment më kyç dhe më të voltishëm për të kërkuar që për herë të parë Kryeministër të jetë një Shqiptar nuk ka patur. Unë me përvojën time politike i dijë të gjitha shtresat e qeverisjes dhe më besoni që Kryeministri i vendit është më se i nevojshëm për Shqiptarët, por të jeni të bindur që edhe për shtetin e Republikës së Maqedonisë së Veriut është më se e nevojshme që qeveria të drejtohet nga një Shqiptar. Situata dhe divergjencat politike janë në një moment kyq që lideri ynë Ali Ahmeti e ka kuptuar dhe insiston që tanë është koha që në krye të qeverisë të jetë një shqiptar. Kandidati ynë Naser Zyberi është me përvojë adekuata për të qeverisur me vendin në katër vjeçarin e ardshëm”, tha Shefi i Shtabit Zgjedhor, Nexhati Jakupi.

Jakupi: Ideja për Kryeministër Shqiptar nga lideri i BDI-së Ali Ahmeti ka ardhur në momentin e duhur. Zona e shtatë…

Publiée par BDI Dega Gostivar sur Mardi 30 juin 2020

LEXO EDHE:

Tre hapa që duhet t’i ndiqni në vendvotim që mos rrezikoheni nga COVID-19 gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Këto gjëra nuk duhet t’i bëni në vendvotim gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV
BASHKË.TV