fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Klinika e Reumatologjisë përmbyll vitin me plot suksese

Përmes një postimi në rrjetet sociale, të punësuarit në Klinikën Universitare të Reumatologjisë kanë përmbyllur një vit me plot suksese duke festuar kështu sëbashku por edhe duke numëruar disa nga të arriturat që kanë sjellë për pacientët në nevojë që kanë kërkuar shërbime në këtë klinikë.

Këtë vit e përcjellim si një nga vitet me të suksesshme për Klinikën Universitare të Reumatologjisë 🏨

Falë angazhimit dhe përkushtimit tëdrejtorit #HisenAmeti dhe hapësirës të cilën ia dha risive për krijimin e kushteve bashkëkohore që ndikon drejtëpërdrejtë në trajtimin sa më të mirë të pacinetëve Klinika jonë gjatë vitit u pajis me:
•Laborator të ri 🧪

•Dexa aparat të ri⚗️

•Eho aparat të ri🔬

•Hapësirë dhe mjete për terapi fizikale të re🧘🏻‍♂️

Me krijimin e kushteve dhe hapësirës së re stafi profesional arriti të trajtojë 30.000 pacientë në mënyrë adekuate të cilëve i shtohen edhe 400 pacientë stacionar që vizituan Klinikën. Vlen të theksohet se janë realizuar mbi 100.000 analiza laboratorike të cilat shënojnë numër rekord të realizuara gjatë vitit.

Të gjitha këto numra do të ishte vështirë të realizohen nëse nuk do të kishte numër të mjaftueshëm të personelit mjekësor të cilë falë angazhimit të drejtorisë nuk do të kishin statusin e rregulluar si dhe kushtet e punës në spital ndërsa këtu vlen të shtohet dëshira dhe vullneti për të krijuar hapësirë për risi dhe realizimin e tyre në praktikë.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV