fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Koka: Renovim i terësishëm i pikave të vaksinimit në Poliklinikat e qytetit të Shkupit

Sot, drejtorët e Shtëpisë së shëndetit Shkup, Dr. Spec. Viktor Isjanovski dhe Ekk Dipl. Besim Koka, së bashku me ministrin e shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe dhe kryetarin e Komunës së Gjorçe Petrovit, z. Aleksandar Naumoski ishin një një vizitë pune në poliklinikën Gjorçe Petrov.

Terësisht kemi renovuar pikën e vaksinimit në poliklinikën Gjorçe Petrov dhe kemi siguruar një rentgen aparat të ri digjital, i cili do të lëshohet në përdorim gjatë ditëve në vijim.

Po i përcjellim standardet dhe udhëzimet e Organizatës botërore të shëndetësisë (OBSH) dhe kemi filluar me renovimin e terësishëm të pikave të vaksinimit në Poliklinikat e qytetit të Shkupit.

LEXO EDHE:

Hisen Xhemaili: Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40 përqind gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

BASHKE TV

Në Çair po punohet, tribuna e re e stadionit të K.F.” Shkupi” , po merr pamje! 

BASHKE TV

BE diskuton metodologjinë e zgjerimit

BASHKE TV

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

BASHKE TV
BASHKË.TV