fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Komuna e Sarajit shpërndau dhurata për Vitin e Ri fëmijëve me nevoja të veçanta

“Për të qenë më afër fëmijëve me nevoja të veçanta dhe për t’i sjell atyre sadopak buzëqeshje për festën e fund vitit, Komuna e Sarajit ka shpërndarë dhurata për fëmijët në shkollën fillore Dituria, në klasën që arsimon dhe aftëson fëmijët me nevoja të veçanta

Me këtë rast Kryetari Blerim Bexheti ka përshëndetur nxënësit dhe falemenderoi edukatoret për mikpritjen duke ju premtuar se Komuna e Sarajit do ti ndihmon në procesin e edukimit dhe avancimit të fëmijëve me nevoja të veçanta.” – zyra për informim, Komuna Saraj

Për më shumë ndiq linkun:

"Komuna e Sarajit shpërndau dhurata për Vitin e Ri fëmijëve me nevoja të veçanta"Për të qenë më afër fëmijëve me…

Publiée par Komuna Saraj-Municipality of Saraj-Општина Сарај sur Mardi 31 décembre 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV