fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Komuna e Sarajit sot pranoi donacionin prej 50 tabletëve nga kompania e mirënjohur “Ecolog International”

30 prill 2020 – “Komuna e Sarajit sot pranoi donacionin prej 50 tabletëve nga kompania e mirënjohur “Ecolog International” e udhëhequr nga filantropi Lazim Destani.

Gjatë kësaj periudhe, kur po përballemi me pandeminë e shkaktuar nga Covid-19, Ecolog International vjen me një donacion që ka për qëllim t’u sjellë lehtësira shumë nxënësve që vijnë nga familjet në nevojë. Siç është e ditur tashmë, masat për parandalimin e përhapjes së virusit e sollën nevojën që arsimi të kalojë në formën e zhvillimit të procesit mësimor online. Si rrjedhojë, në mungesë të pajisjeve teknologjike adekuate shumë nxënës mbetën jashtë këtij procesi.

Kryetari Blerim Bexheti falenderoi “Ecolog International” për këtë donacion, i cili mundëson që fëmijët të ndjekin pa asnjë pengesë procesin edukativo-arsimor online.” – zyra për informim, Komuna e Sarajit

Për më shumë ndiq linkun:

Komuna e Sarajit sot pranoi donacionin prej 50 tabletëve nga kompania e mirënjohur "Ecolog International" e udhëhequr…

Publiée par Komuna Saraj-Municipality of Saraj-Општина Сарај sur Jeudi 30 avril 2020

LEXO EDHE:

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV

Ganiu: Asfaltohen 3500m2 rrugë, në lagjen Saat Kullë

BASHKE TV

Shilegov dhe Dushko, nuk rrespektojnë heshtjen zgjedhore dhe bëjnë presion ( Foto)

BASHKE TV

EKSLUZIVE: Naser Ziberi nuk është pozitiv në COVID-19

BASHKE TV
BASHKË.TV