fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Komuna e Strugës: Asfaltim i rrugës kryesore në f. Livadhi

“Sot, Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko sëbashku me përfaqësues të këshillit komunal ndoqi nga afër punimet mbi asfaltimin dhe rikonstruimin e rrugës kryesore në f.Livadhi.

Bëhet fjalë për rrugë me gjatësi prej rreth 250 metrash edhe atë me fillim nga xhamia e fshatit e deri tek shkolla fillore e fshatit.

Kjo rrugë është mjaft e rëndësishme për arsye se shërben edhe si rrugë lidhëse për fshatrat Dollogozhdë dhe Koroshisht ashtu që me asfaltimin e saj do të lehtësohet edhe komunikacioni rrugor për këto fshatra.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës

Për më shumë ndiq linkun:

Asfaltim i rrugës kryesore në f. LivadhiSot, Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko sëbashku me përfaqësues të…

Publiée par Komuna e Strugës / Општина Струга / Municipality of Struga sur Lundi 30 décembre 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV