fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Komuna e Strugës, Investimin e rradhës, në rekonstruimin e rrugës “Goce Delcev”

“Nga dita e nesërme në pjesën e vjetër të qytetit do të nisin punimet për rekonstruimin e rrugës “Goce Delcev”.

Paralelisht me punimet, gjegjësisht shtruarjen e rrugës me gur natyror, do të bëhet edhe ndërrimi i gypave të vjetër të azbestit me gypa të ri. Pjesa vjetër e qytetit së shpejti me pamje të re. – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës

Për më shumë ndiq linkun:

Investimi i rradhës, rekonstruimi i rrugës “Goce Delcev”Nga dita e nesërme në pjesën e vjetër të qytetit do të nisin…

Publiée par Komuna e Strugës / Општина Струга / Municipality of Struga sur Mercredi 11 septembre 2019

LEXO EDHE:

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

BASHKE TV

Ministri Ademi nënshkroi Marrëveshjen për bashkëpunim ndërkombëtar me Organizatën Evropiane për Hulumtime Bërthamore (CERN)

BASHKE TV

BDI – dega Saraj, Blerim Bexheti zgjidhet kryetar shtabi

BASHKE TV

KU JETON ALI AHMETI

BASHKE TV

Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

BASHKE TV

BDI nuk do ta lejon Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve

BASHKE TV
BASHKË.TV