fbpx
Bashke.tv
LAJME

Komuna e Tearcës mirëpret mërgimtarët me aktivitete kulturore

jatë pushimeve të vërës Komuna e Tearcës mirëpret bashkatdhetarët të cilët punojnë dhe jetojnë jashtë vendit me më shumë aktivitete kulturore.
Kryetari i Komunës Isen Asani thotë se aktivitete kulturore përpos që ngjizin ndjenjën e atdhedashurisë tek gjeneratat më të reja duke i njoftuar me traditat dhe vlerat kulturore kombëtare paraqesin dhe një mundësi të mirë për takim mes miqsh dhe biseda për të nxitur realizimin e më shumë projekteve përmes investimeve të mërgimtarëve në këtë komunë ku veprojnë mbi 400 kompani.
“Ne si komunë përkrahim manifestimet kulturore që mbahen në më shumë fshatra të komunës sonë, duke filluar nga fshati Sllatinë, Nerasht, Përshevc, Dobroshtë etj. “ thotë Isen Asani kryetar i Komunës së Tercës duke theksuar se manifestimi qendrorë kulturorë do të mbahet më 22 korrik në fshatin Dobroshtë me mërgimtarët nga Zvicra dhe vendet skandinave

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV