fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Komuna Strugës nuk ka të ndalur, në vazhdimësi projekti i rradhës asfaltimi i rrugës Moroisht – Mislleshovë

“Projektet nuk kanë të përfunduar, projekti i rradhës vjen pasi Kryetari i Komunës së Strugës, Ramis Merko sëbashku me deputetin Jovan Mitrevski siguruan 14 milionë denarë për asfaltimin e rrugës Moroisht – Mislleshovë.

Projekt mjaft i kërkuar nga banorët e kësaj zone, i cili së fundmi do të realizohet dhe do të mundësoj komunikacion dhe qarkullim më të lehtë të automjetetve përgjatë këtyre vendbanimeve. Realizojmë.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës

Për më shumë ndiq linkun:

Projekti i rradhës asfaltimi i rrugës Moroisht – Mislleshovë.Projektet nuk kanë të përfunduar, projekti i rradhës vjen…

Publiée par Komuna e Strugës / Општина Струга / Municipality of Struga sur Mardi 25 juin 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV