fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Kryetari Arifi realizoi mbledhjen e rradhës ndërmjet përfaqësuesëve të shtabit për mbrojtje dhe shpëtim pranë Komunës së Likovës

19 maj 2020 – “Sot në hapsirat e Komunës së Likovës u mbajt mbledhja e radhës, ndërmjet Kryetarit të komunës së Likovës z. Erkan Arifi, përfaqesues të shtabit për mbrojtje dhe shpëtim, njëherit prezentuan edhe mjekët amë që kanë të hapura ambullanta në fshatrat e Komunës tonë. Gjithëashtu, prezent ishte edhe drejtori i institutit të shëndetit publik, z.Arif Latifi, drejtoresha e shtëpisë së shëndetit – Likovë, epidimiologët.

Në këtë takim kuptohet se si temë kryesore ishte: “Gjendja e jashtëzakonshme në shtet, mbrojtja dhe menaxhimi i situatës së virusit të COVID-19.

Andaj të gjithë së bashku të koordinuar e të unifikuar mund të ja dalim, por duhet të i permbahemi rekomandimeve të qeverisë për arsye se në Komunën tonë, kemi çdo ditë thuajse raste pozitive, prandaj ju lutemi të gjithëve që të ruhemi maksimalisht, të ruajm distancën fizike dhe ti përmbahimi rekomandimeve tjera, pasi vetëm kështu mund të ja dalim më mirë.” – thotë Arifi

Për më shumë nqi linkun:

– Sot në hapsirat e Komunës së Likovës u mbajt mbledhja e radhës, ndërmjet Kryetarit të komunës së Likovës z. Erkan…

Publiée par Erkan Arifi sur Mardi 19 mai 2020

 

LEXO EDHE:

MMJPH: Të ruajmë biodiversitetin dhe ekosistemet natyrore në mënyrë që ata të na mbrojnë neve

BASHKE TV

Taravari e mbron Mickovskin

BASHKE TV

Maqedonasit lavdërojnë Taravarin pasi i ofendoi shqiptarët: ”Браво Таравари”

BASHKE TV

MBPEU: Bujqëve, të cilëve u është dhënë leje lëvizjeje me vulën “e përhershme” vazhdojnë të vlejnë edhe për këtë fundjavë të vazhduar karantine

BASHKE TV

BDI: Respektoni masat, shëndeti në rend të parë

BASHKE TV

BDI – Gostivar dënon ashpër shpifjet e Taravarit që ua bëri pronarëve të lokaleve dhe qytetarëve shqiptarë

BASHKE TV
BASHKË.TV