fbpx
Bashke.tv
LAJME

Kryetari e Kuvendit Talat Xhaferi mirëtakon nxënësit shkollës fillore “Kongresi i Manastirit” nga Shkupi

Në faqen zyrtare të kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Talat Xhaferi në facebook informojnë që mirëtakon një grup nxënësish të shkollës fillore!

Postimi i plotë: “Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi, sot shoqërohej me nxënësit e klasës së IV-t nga Shkolla Fillore “Kongresi i Manastirit” nga Shkupi.” – thotë Xhaferi

Publiée par Talat Xhaferi sur Mardi 23 avril 2019

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV
BASHKË.TV