fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Kryetari Merko asfalton një nga rrugët kryesore në fshatin Borovec

30 qershor 2020 – Bashke.TV –Investimi kapital i rradhës i Komunës së Strugës është ndërtimi dhe rekonstruimi i infrastrukturës rrugore në f.Borovec.

Sot u asfaltua një nga rrugët kryesore në f.Borovec, rrugë me gjatësi prej 350m dhe gjërësi prej 2 deri më 4m.

Ky investim vjen si iniciativë e Kryetarit të Komunës së Strugës z.Ramis Merko dhe banorëve të f. Borovec të cilëve së fundmi iu realizua kërkesa ashtu që u asfaltua një nga rrugët kryesore të fshatit duke u mundësuar lëvizje të lirë dhe pa pengesa banorëve të këtij fshati.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës

Për më shumë ndiq linkun:

Kryetari Merko asfalton një nga rrugët kryesore në f.Borovec Investimi kapital i rradhës i Komunës së Strugës është…

Publiée par Komuna e Strugës / Општина Струга / Municipality of Struga sur Lundi 29 juin 2020

 

LEXO EDHE:

Tre hapa që duhet t’i ndiqni në vendvotim që mos rrezikoheni nga COVID-19 gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Këto gjëra nuk duhet t’i bëni në vendvotim gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV
BASHKË.TV