fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Kryetari Merko dhe zv. Drejtori Selami nënshkruan marrëveshjen për projektin “Asfaltimi i rrugës qëndrore Llabunishte”

Sot, kryetari z.Ramis Merko në Agjensionin për përkrahje financiare të zhvillimit rural me zv.drejtorin z. Avdul-Selam Selami e nënshkroi marreveshjën për projektin “Asfaltimi i rrugës qëndrore Llabunishte”

Vazhdojmë…
U tha, u be!

Për më shumë ndiq linkun:

Sot,kryetari z.Ramis Merko në Agjensionin për përkrahje financiare të zhvillimit rural me zv.drejtorin z. Avdul-Selam…

Publiée par Agim Shaqiri sur Mardi 25 juin 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV