fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Kryetari Ramis Merko zhvilloi takim me udheheqësin për monitorim të OSBE-së, Eben Friedman

“Kryetari Ramis Merko zhvilloi takim me Friedman

Kryetari Merko sot priti ne zyrën e tij udheheqësin për monitorim të OSBE-së z. Eben Friedman.

Qellimi i takimit ishte njohja me situatën e sigurisë në qytetin e Strugës, me ç’rast z. Friedman e përgëzoi kryetarin Merko për punën e deritanishme jo vetën në fushën e tolerancës, sigurisë dhe rregullimit të qytetit, por edhe në të gjitha sferat tjera. Gjithashtu i ofroi mbështetje kryetarit si në fushën e sigurisë ashtu edhe ne sferat tjera ku mund të shfaqet nevoja.” – zyra për informim, Komuna e Strugës

Për më shumë ndiq linkun:

Kryetari Ramis Merko zhvilloi takim me Friedman Kryetari Merko sot priti ne zyrën e tij udheheqësin për monitorim të…

Publiée par Komuna e Strugës / Општина Струга / Municipality of Struga sur Mercredi 21 août 2019

LEXO EDHE:

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

BASHKE TV

Ministri Ademi nënshkroi Marrëveshjen për bashkëpunim ndërkombëtar me Organizatën Evropiane për Hulumtime Bërthamore (CERN)

BASHKE TV

BDI – dega Saraj, Blerim Bexheti zgjidhet kryetar shtabi

BASHKE TV

KU JETON ALI AHMETI

BASHKE TV

Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

BASHKE TV

BDI nuk do ta lejon Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve

BASHKE TV
BASHKË.TV