fbpx
Bashke.tv

KUSH JEMI

BASHKE TV

Bashkë.tv është platformë televizive online e cila ka për qëllim informimin e opinionit në kohë. Duke patur parasysh se teknologjia e internetit dhe plarformat online kanë nxitur shikueshmërinë dhe interesin tek njerëzit për lexim online, Bashkë.tv , po vjen në një moment ku po i bashkangjitet trendeve të kohës.

BASHKË.TV