fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Kuvend Zgjedhor të BDI-së në Çair mbajti sonte Këshilli Vendor “Teli”!

Këshilli Vendor Teli sonte mbajti Kuvendin Zgjedhor të udhëhequr nga koordinatori Sait Saiti dhe kuvendarët njëzëri zgjodhën Muhamed Alimin për Kryetar të Këshillit Vendor.

Për anëtar në Kryesinë e Degës u propozuan Ejup Ademi dhe Lejla Emrullai, ndërsa për Kryetar Dege njëzëri u propozua Izet Mexhiti.

Në ditët në vijim Kuvende do të mbajnë edhe Këshillat Vendorë Dizhoni 1 dhe Dizhoni 2.

Kuvendi i Degës është caktuar të mbahet më 15 shtator.

LEXO EDHE:

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

BASHKE TV

Ministri Ademi nënshkroi Marrëveshjen për bashkëpunim ndërkombëtar me Organizatën Evropiane për Hulumtime Bërthamore (CERN)

BASHKE TV

BDI – dega Saraj, Blerim Bexheti zgjidhet kryetar shtabi

BASHKE TV

KU JETON ALI AHMETI

BASHKE TV

Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

BASHKE TV

BDI nuk do ta lejon Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve

BASHKE TV
BASHKË.TV