fbpx
Bashke.tv
Aktualitet ARSIMI LAJME

MASH mohon se është miratuar dekret me të cilin shkollat vazhdojnë me punë prej 18 majit

Shkup, 28 prill 2020 – Ministria e Arsimit dhe Shkencës përmes një kumtese e mohon informacionin i cili sot u publikua në disa media për kinse Dekretin e miratuar nga ana e Qeverisë me të cilin shkollat fillore dhe të mesme në Republikën e Maqedonisë së Veriut vazhdojnë me punë prej 18 majit.

Nga MASH-i informojnë se bëhet fjalë për informacion të rremë dhe dokument, i cili aspak nuk është përgatitur nga MASH-i dhe është miratuar nga Qeveria, ndërsa kjo temë nuk ishte mjet i diskutimit në mbledhjet e qeverisë në ditët e kaluara.

Nga MASH-i bëjnë thirrje që të mos krijohen dhe përhapen lajme të rreme, sepse kjo nuk shkon në favor të angazhimit të përbashkët për ballafaqim me gjendjen aktuale dhe krijon shqetësim shtesë te qytetarët në këtë periudhë shumë të rëndë për të gjithë ne.

LEXO EDHE:

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV

Ganiu: Asfaltohen 3500m2 rrugë, në lagjen Saat Kullë

BASHKE TV

Shilegov dhe Dushko, nuk rrespektojnë heshtjen zgjedhore dhe bëjnë presion ( Foto)

BASHKE TV

EKSLUZIVE: Naser Ziberi nuk është pozitiv në COVID-19

BASHKE TV
BASHKË.TV