fbpx
Bashke.tv
LAJME

Mbledhje e Shtabit Qëndror Zgjedhor të BDI-së

Sot, shtabi qëndror zgjedhor i Bashkimit Demokratik për Integrim në selinë e partisë në Tetovë ka mbajtur mbledhjen me shefat e shtabeve të degëve për të koordinuar aktivitetet e radhës për rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale. Shefi i shtabit qëndror z. Izet Mexhiti theksoi se Bashkimi Demokratik për Integrim, fuqishëm përkrah konceptin e kandidatit konsensual, dhe njëherit ftoj të gjithë strukturën të angazhohet për rrumbullaksimin e këtij procesi me sukses.

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV
BASHKË.TV