fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Më 3 korrik koncert në sheshin “Skënderbeu” me Merita Halilin dhe Raif Hysenin

Drejtoresha e Qendrës Informative Kulturore, Sermine Purini ka paralajmëruar koncertin e madh që do të organizohet për herë të parë në Shkup ku do të këndojnë Merita Halili dhe Raif Hyseni.

Koncertin e organizojnë Ansambli i studentëve, Montclair University USA, Grupi “KASTRIOTËT”.

Koncerti do të mbahet në sheshin Skënderbeu më 3 korrik me fillim në orën 21:00.

 

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV