fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Megjithatë mësimi online zhvillohet pa ndërprerë në SH.F ‘Ismail Qemali’ nga 27 Mars

Shkup, 29 prill – Polemika të mëdha sonte janë ngritur mbi atë se a po zhvillohet mësimi onlinë në shkollat shqiptare në vend, derisa akuza janë hedhur mbi ministrin e arsimit se jo të gjitha shkollat zhvillojnë mësimin online, shkruan gazeta KOHA.

Gazeta KOHA ka arritur të sigurojë material mbi atë se si po zhvillohet mësimi online pikërisht në shkollën fillore ‘Ismail Qemali’ në komunën e Çairit, derisa në linkun në vazhdim lirisht mund të shihen të gjitha materialet e vendosura nga secili mësimdhënës për mësimet që i kanë zhvilluar, gjë që kjo e demanton të gjithë bujën e krijuar sonte mbi atë se a po zhvillohet mësimi online në këtë shkollë apo jo.

Në këtë link mund të shihet qartë se mësimi në distancë realizohet që nga 26 Marsi i këtij viti:

https://shfkismailqemalichair.edu.mk/index.php/sq/m%C3%ABsimet/klasa-vi#njesia-metodike-7

LEXO EDHE:

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV

Ganiu: Asfaltohen 3500m2 rrugë, në lagjen Saat Kullë

BASHKE TV

Shilegov dhe Dushko, nuk rrespektojnë heshtjen zgjedhore dhe bëjnë presion ( Foto)

BASHKE TV

EKSLUZIVE: Naser Ziberi nuk është pozitiv në COVID-19

BASHKE TV
BASHKË.TV