fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Mexhiti: Aleanca dhe Alternativa janë parti regjionale

Shkup, 13 shkurt 2020 – “Gjithë marrëveshja mes dy partive është bazuar në numra, duke pasur parasysh që Aleanca nuk ka shtrirje në zonën 1 dhe 2, ndërsa Alternativa nuk ka shtrirje në zonën 5 dhe 6, kanë bërë një marrëveshje 50-50, ndërsa vetëm BDI ka shtrirje në nivel kombëtar që nga Qafa e thanës e deri ne Krushevë.” – thotë Mexhiti në emisionin debativ, Rruga e drejtë, alsat-m.

LEXO EDHE:

Hisen Xhemaili: Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40 përqind gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

BASHKE TV

Në Çair po punohet, tribuna e re e stadionit të K.F.” Shkupi” , po merr pamje! 

BASHKE TV

BE diskuton metodologjinë e zgjerimit

BASHKE TV

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

BASHKE TV
BASHKË.TV