fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Mexhiti: Lideri Ali Ahmeti është lider i jashtëzakonshëm, shpresoj të dëgjoj zërin e të gjithëve përreth sepse i duhet edhe gjatë politikës shqiptare në RMV

Shkup, 13 shkurt 2020 – “Lideri Ali Ahmeti është lider i jashtëzakonshëm, shpresoj të dëgjoj zërin e të gjithëve përreth sepse i duhet edhe gjatë politikës shqiptare në RMV” – shprehet Izet Mexhiti në emisionin debativ Rruga e drejtë, në Alsat-m.

LEXO EDHE:

Hisen Xhemaili: Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40 përqind gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

BASHKE TV

Në Çair po punohet, tribuna e re e stadionit të K.F.” Shkupi” , po merr pamje! 

BASHKE TV

BE diskuton metodologjinë e zgjerimit

BASHKE TV

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

BASHKE TV
BASHKË.TV