fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Mexhiti: Mbështesim atë version të Ligjit për Prokurorinë, për të cilin kemi rënë dakord në qeveri

Nënkryetari i BDI-së, sqaron situatën e krijuar me Propozim ligjin për Prokurorinë. Sipas tij, ky ligj është mbështetur edhe nga BDI, pasi në seancën qeveritarë ku është votuar kanë qenë të pranishëm edhe ministrat e BDI, megjithatë thekson se nuk e ka të qartë nëse ka qenë gabim teknik apo diçka tjetër, sjellja e këtij ligji në Kuvendin e Maqedonisë me disa ndryshime.

Sipas tij, është rikthyer versioni për të cilin janë marr vesh, sepse version tjetër, thotë Mexhti BDI-ja nuk mbështet.

LEXO EDHE:

Bekteshi: Transformimi i sektorit të energjisë do të vazhdojë me një ritëm edhe më të fortë

BASHKE TV

Bekteshi: Do të krijojmë vende të reja pune në mënyrë që të ulim papunësinë me tre përqind në vit

BASHKE TV

Bekteshi: Me pakon e katërt të masave përmes mbështetjes së drejtpërdrejtë financiare do t’i mbështesim qytetarët dhe sektorët më të prekur

BASHKE TV

Bekteshi: Kompania gjermane ‘Franc Kiel’ do të investoj 3,5 milion euro në fabrikën e re për prodhimin e ulëseve të trenave në zonën industriale në Tetovë

BASHKE TV

Ahmeti takoi ambasadorin e Kosovës Gjergj Dedaj

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV
BASHKË.TV