fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ministri Ademi: Mbështetje maksimale për nxënësit, studentët dhe të rinjtë!

20 maj 2020 – Mbështetje maksimale për nxënësit, studentët dhe të rinjtë!

  1. Vauçerë në vlerë të njëhershme prej 6.000 denarëve, do t’u ndahet studentëve dhe nxënësve të shkollave të mesme që janë të familjeve me të hyra të ulëta, ndërsa këto mjete do të shfrytëzohen vetëm për mbulimin e participimit për studime në universitete dhe për akomodim në konviktet studentore, të nxënësve dhe të atyre që janë akomoduar privatisht.
  2. Kartelë pagesore vendore me shumë në dispozicion prej 3.000 denarëve, që u dedikohet studentëve do të mund të shfrytëzohet vetëm për blerjen e produkteve vendore dhe shërbimeve në veprimtaritë e targetuara si shërbime që janë prekur nga kriza.

3. Vauçerë, në shumë deri 30.000 denarë, që u dedikohet të rinjve deri në moshën 29 vjeçare, për bashkëfinancimin e trajnimeve dhe kurseve për IT dhe shkathtësi digjitale – që mbase janë shumë të nevojshme dhe të kërkuara tashmë disa vite, sepse tash posedimi i këtyre shkathtësive është kusht themelore për gjetjen e një angazhimi pune në cilëndo veprimtari dhe segment të jetës shoqërore.

✅ Mbështetje maksimale për nxënësit, studentët dhe të rinjtë!1. Vauçerë në vlerë të njëhershme prej 6.000…

Publiée par Arbër Ademi sur Mercredi 20 mai 2020

LEXO EDHE:

MMJPH: Të ruajmë biodiversitetin dhe ekosistemet natyrore në mënyrë që ata të na mbrojnë neve

BASHKE TV

Taravari e mbron Mickovskin

BASHKE TV

Maqedonasit lavdërojnë Taravarin pasi i ofendoi shqiptarët: ”Браво Таравари”

BASHKE TV

MBPEU: Bujqëve, të cilëve u është dhënë leje lëvizjeje me vulën “e përhershme” vazhdojnë të vlejnë edhe për këtë fundjavë të vazhduar karantine

BASHKE TV

BDI: Respektoni masat, shëndeti në rend të parë

BASHKE TV

BDI – Gostivar dënon ashpër shpifjet e Taravarit që ua bëri pronarëve të lokaleve dhe qytetarëve shqiptarë

BASHKE TV
BASHKË.TV