fbpx
Bashke.tv
RENDI DHE SIGURIA

Miratohet projekt-ligji për njohje reciproke të patent shoferëve me Kosovën

Qeveria në seancën e sotme miratoi Propozim ligj për njohje reciproke të patent shoferëve mes vendit tonë dhe Kosovës.

Nga pres-shërbimi qeveritar informojnë se Propozim ligji për ratifikim të Marrëveshjes mes Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës për njohje reciproke të patentave do të dorëzohet në Kuvend për miratim.

LEXO EDHE:

Nuhiu: Mirënjohje e thellë për policët, njerëzit e frontit të parë!

BASHKE TV

Nuhiu njofton se kurrë do të mbahet promovimi solemn i nëpunësve të rinj policorë

BASHKE TV

Nuhiu: Bëhu i kujdesshëm. Varësisht nga mosha e fëmijës, kjo mund të shkaktojë lëndime serioze!

BASHKE TV

Nuhiu: Synimi ynë është të kemi polici profesionale dhe efikase (VIDEO)

BASHKE TV

Nuhiu: Promovuam Revisten shkencore profesionale ”SIGURIA”!

BASHKE TV

Nuhiu: Lufta kundër krimit të organizuar, mbrojtja e interesit shoqëror dhe forcimi i shtetit të së drejtës mbeten prioritetet tona institucionale

BASHKE TV
BASHKË.TV