fbpx
Bashke.tv
LAJME

Mirënjohje për drejtoreshën Dita Starova Qerimi për kontributin e dhënë në shoqëri

Drejtoresha e Galerisë Nacionale të Maqedonisë së veriut vazhdon me aktivitete e shumta kulturore në këtë Institucion të lartë kulturor. Krahas aktivtete kulturore ajo është shumë aktive edhe në ato humanitare dhe shoqërore.

Në Galerinë Nacionale në Shkup organizohen aktivitet të ndryshme kulturore, shoqërore dhe humanitare, ku janë organizuar tribuna të ndryshme kushtuar fëmijëve me nevoja të veçanta si dhe punëtori dhe ekspozita të ndryshme. Përfshirja kulturore e personave me aftësi të posaçme “, në kuadër të proektit “Art për të gjithë”

Së fundmi asaj iu nda mirënjohje për kontributin e dhëne në shoqëri nga insitucioni OPSH Qendra klinike – “Enti për rehabilitim të dëgjimit, të folurit dhe zërit” . Znj. Starova-Qerimi u shpreh se se ky është institucion jashtëzakonisht i rëndësishëm për personat të cilët përmes këtij institucioni arrijnë ti tejkalojnë problemet dhe të përfshihen në jetën e përditshme.Mirënjohja e tyre është një motiv shtesë për mua, në punën time të mëtejshme profesionale.

Në vazhdim ky institucion kulturore do vazhdoje edhe me aktivitete te tjera humanitare kulturore, ku perfshihen të mbahen ekspozita humanitare per personata me nevoja të vecanta si nga Maqedonia, por gjithashtu edhe nga Rajoni duke perfshire ketu me artistë nga Kosova dhe Shqipëria.

 

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV
BASHKË.TV