fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten me çmime më të lira

Nga mesnata çmimet e derivateve të naftës me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetik do të ulen. Kështu që EURO SUPER BS 95 lirohet për 5 denarë dhe do të shitet për 49.50 denarë, EURO SUPER BS 98 lirohet për 4.5 denarë dhe do të shitet për 52 denarë për litër, EURO DIZEL lirohet për 3 denarë dhe do të shitet për 45.50 denar për litër.

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV