fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë” Bekim Memeti ka vazhduar me angazhimin e tij maksimal për asfaltimin e shumë rrugëve dhe përmirësimin e infrastrukturës dhe jo vetëm ,në shumë zona të ndryshme të vendit informon Tetovasot.Au njihet si njëri ndër drejtorët më të suksesshëm në këtë drejtim ,i angazhuar prej kohësh në shumë zona shqiptare për përmirësimin e infrastrukturës.
Me këtë rast drejtori Memeti është rikthyer sërish në disa zona shqiptare duke përmbushur premtimin e dhënë para disa ditëve.

Kjo ka të bëjë me nisjen e asfaltimit të rrugëve në komunën e Dollnenit, më konkretisht Zhitoshë -LLazhan. Drejtori Memeti poashtu ka premtuar investime që kanë të bëjnë me infrastrukturën dhe rregullimin e rrugëve edhe në komunat tjera shqiptare. Memeti njihet si një person që mban premtimet e tij dhe pa dallim ai ka përmbushur këto premtime në dobi të qytetarëve dhe shqiptarëve në veçanti.ts

LEXO EDHE:

Fuqishëm nga Kumanova: Vendosim standarde të reja evropiane në politikbërje

BASHKE TV

Analisti Sefer Selimi bën shaka të dyfishtë në llogari të Artan Grubit

BASHKE TV

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV
BASHKË.TV