fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Njihuni me risinë e re të Google

Google Photos është një nga mënyrat më të mira për të ruajtur imazhet në Cloud, të cilat kjo kompani po i përmirëson vazhdimisht me veçori të reja.

Risia e këtij viti vjen me zmadhimin e fotove, duke zvarritur videon në ekran me dy gishta. Me këtë azhurnim, zmadhimi do të funksionojë gjithashtu në videot e portreteve ose peizazhit, duke ju lejuar të zmadhoni një video ose një pjesë të veçantë të saj. Për herë të parë ky përmirësim u vu re në forumin XDA Developers, me Google Photos v4.33 për Android.

Ky opsion, i cili u prezantua për herë të parë në rrjetin social Instagram, është bërë një mënyrë e zakonshme e përdorimit dhe shikimit të videove në internet, kështu që nuk dihet pse kjo veçori mungoi deri më tani. Sidoqoftë, nuk dihet akoma nëse kjo veçori do të dalë në çdo kohë së shpejti, por nëse do të arrijë përdoruesit pasi është në një fazë provë dhe është në dispozicion vetëm për zhvilluesit.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV