fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

NP Higjiena Komunale Shkup do ta transportojë mbetjen e mbledhur nga aksioni i madh për pastrim i administratës shtetërore

“Të punësuarit në administratën e NP Higjiena Komunale-Shkup sot iu bashkëngjitën aksionit të madh për pastrim “Administrata pastron” i organizuar nga Qeveria RMV-së me qëllim ngritjen e ndërgjegjes publike për mirëmbajtjen e pastër dhe të shëndetshëm të mjedisit jetësor, në të cilin morën pjesë të gjitha institucionet shtetërore.

Ekipet e operativës së NP Higjiena Komunale-Shkup janë përgjegjës për ngritjen dhe transportin e mbetjes së grumbulluar nga njëzet lokalitete në qytetin e Shkupit, ku zhvillohet aksioni. Nga mekanizimi në terren janë vënë në përdorim pesë automjete speciale komunale për ngarkim dhe transport, tri automjete speciale komunale – kiperë dhe një ngarkues.” – thotë Shabani

Për më shumë ndiq linkun:

NP Higjiena Komunale Shkup do ta transportojë mbetjen e mbledhur nga aksioni i madh për pastrim i administratës…

Publiée par Abdusamed Shabani sur Samedi 14 décembre 2019

LEXO EDHE:

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Avziu: Në seancën e sotme të Kuvendit të RMV-së u miratua Ligji për nëpunësit administrativ

BASHKE TV

Zëvendësministri Maksuti: Sot ditë e mbarë për shumë arritje

BASHKE TV

Zëvendësministri Maksuti: Sot ditë e mbarë për shumë arritje

BASHKE TV

Zëvendësministri Maksuti: Sot ditë e mbarë për shumë arritje!

BASHKE TV

Ministri Ademi mirëpret përfaqësuesit e Unionit të Nxënësve të shkollave të mesme

BASHKE TV
BASHKË.TV