fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Nuhiu: Dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë deri në 2500 euro për shkelësit e masave të Qeverisë

Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen. Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu edhe orën policore dënohen në bazë të neneve 205 dhe 206 të Kodit Penal, në të cilat për shkelësit e masave parashihet dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë në vlerë prej 2500 eurosh.

Nuhiu potencon se para përgjegjësisë kundërvajtësve do të vendosën edhe personat minoren që shkelin masat. Për prindërit e minoreneve do të zbatohet edhe “ përgjegjësia solidare”, për pakujdesi ndaj fëmijëve.

LEXO EDHE:

Çfarë tjetër synon BDI-ja në këto zgjedhje përveç postit të Kryeministrit, tregon Mexhiti (VIDEO)

BASHKE TV

Mexhiti: Kemi ardhur në përfundim se aty ku udhëheq shqiptari, përfaqësimi adekuat respektohet, andaj tani koha për “Kryeministër Shqiptar”

BASHKE TV

Mexhiti pyet si nuk u gjet një shqiptar në 100 vite për t’u bërë kryeministër i Maqedonisë?

BASHKE TV

Dr. Florin Besimi: BDI mban fjalën, Koha për Kryeministrin shqiptar!

BASHKE TV

Bashkimi Evropian dhuroi produkte për mbrojte nga koronavirusi për Komunën e Kërçovës

BASHKE TV

Bajram Rexhepi: I dalim zot rrugës Tetovë-Prizren

BASHKE TV
BASHKË.TV