fbpx
Bashke.tv
LAJME

Nuhiu mirëpret studentët e UT-së

Zv. Ministri Agim Nuhiju mirëpret studentët e Universitetit të Tetovës, mes tjerash Nuhiu në rjetin social facebook u shpreh

“Studentët e përzgjedhur të Universitetit të Tetovës vizituan Sektorin për kriminalitet kompjuterik dhe forenzikë digjitale në Ministrinë e Brendshme.
Ata u njoftuan për kompetencat operative që ka ky sektor në pajtim me Ligjin për procedurë penale dhe qëllimin për t’i siguaruar provat digjitale për veprat penale nga fusha e kriminalitetit kompjuterik!”

Ndiq linkun:

Publiée par Agim Nuhiu sur Mardi 23 avril 2019

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV
BASHKË.TV