fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Nuhiu: Nga sot “ALFAT” nuk do të ekzistojnë! Ata u zëvendësuan me Njësinë e re për ndërhyrje

“Nga sot “ALFAT” nuk do të ekzistojnë! Ata u zëvendësuan me Njësinë e re për ndërhyrje. Në këtë Njësi u kujdesem që shqiptarët të pozicionohen sipas parimit të përfaqësimit të drejtë:

▪︎Ndihmës kryeshef i Njësisë;
▪︎Kryeshef i Departamentit të policisë për ndërhyrje;
▪︎Ndimës kryeshef i Departamentit të policisë për ndërhyrje;
▪︎Inspektor kryesor dhe punonjës të tjerë të policisë për ndërhyrje;

Mbarësi për të gjithë!” – thotë Nuhiu

Për më shumë ndiq linkun:

Nga sot "ALFAT" nuk do të ekzistojnë! Ata u zëvendësuan me Njësinë e re për ndërhyrje. Në këtë Njësi u kujdesem që…

Publiée par Agim Nuhiu sur Mardi 31 décembre 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV