fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Nura apel klubeve shqiptare

Zëvendës drejtori i Agjencisë për rini dhe sport, Izmit Nura përmes një apeli drejtuar të gjitha klubeve shqiptare ka bërë thirrje që të njejtët deri më 20 janar të këtij viti të dorëzojnë listë me klube sportive dhe sportiest të cilët plotësojnë kriteret e përdorimit të mjeteve nga lirimi i tatimit në përputhje me Ligjin për sport dhe Ligjin për tatim mbi fitim.

“Agjencia për Rini dhe Sport, në interes të zbatimit të aktiviteteve për zbatimin të projektit – Vauçer 2020, kërkon nga të gjitha federatat kombëtare – sportive që të përmbushin detyrimet e tyre. Ju lutemi secilës federatë kombëtare të Sporteve propozimin e saj – një listë të klubeve sportive dhe sportistëve aktiv që plotësojnë kriteret e përdorimit të mjeteve nga lirimi i tatimit në përputhje me Ligjin e Sportit dhe Ligjin e Tatimit mbi fitimin, të paraqesin deri më datë 20.01.2020 (e hënë)”, ka shkruar kështu në apelin e tij zëvendës drejtori Nura.

LEXO EDHE:

Zekolli: BDI është parti shtetformuese; Aleanca, Besa dhe Alternativa janë parti mahallo-jaranike

BASHKE TV

Marin Mema afër Beogradit zbulon dy fshatra shqiptarë

BASHKE TV

Rikthehet Nokia, prodhon telefonin që baterin e mban 1 muaj

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Për Sarajin që duam: Blerim Bexheti publikon video nga ndriçimi në Matkë dhe Arnaqi (VIDEO)

BASHKE TV

Xhemaili: RRUGA TETOVË-PRIZREN, Maqedonia e Veriut një hap para Kosovës!

BASHKE TV
BASHKË.TV