fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ohër dhe Strugë: Konferenca Ndërkombëtare e Menaxhimit të Mbeturinave

“Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini mori fjalën në ceremoninë e hapjes së Konferencës së 4-të Ndërkombëtare të Menaxhimit të Mbeturinave me titull „Komunikojmë për menaxhimin e mbeturinave”, e cila u mbajt mbrëmjen e djeshme në Kishën e Shën Sofisë në Ohër. Konferenca është e organizuar nga ‘Shoqata Maqedonase e Menaxhimit të Mbeturinave të Ngurta ‘ (MaSWA) dhe vazhdon edhe sot në Strugë.

Qëllimi i konferencës është të tregojë se komuniteti i biznesit dhe autoritetet shtetërore, përfshirë këtu gjithsesi edhe sektorin joqeveritar dhe mediat, janë të gatshëm të komunikojnë dhe bashkëpunojnë me një qëllim të përbashkët – mbrojtjen e mjedisit.

Në ceremoninë e hapjes gjithashtu fjalën e morën edhe Presidenti i MaSWA Daniela Nelepa, Ambasadori i BE Samuel Zbogar dhe Presidenti i Shoqatës Ndërkombëtare për Menaxhimin e Mbeturinave të Ngurta Antonis Mavropoulos .
Në prag të konferencës kombëtare, Ministri Nurredini gjithashtu mori pjesë në aksionin e pastrimit të Ohrit dhe Liqenit të Ohrit, të organizuar nën patrionazhin e ‘BE-ja për TY’ dhe në prani të Ambasadorit të BE Samuel Zbogar.” – zyra për informim, Ministria i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor

Për më shumë ndiq linkun:

Ohër dhe Strugë: Konferenca Ndërkombëtare e Menaxhimit të Mbeturinave(13.09.2019) Ministri i Mjedisit Jetësor dhe…

Publiée par Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor sur Vendredi 13 septembre 2019

LEXO EDHE:

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

BASHKE TV

Ministri Ademi nënshkroi Marrëveshjen për bashkëpunim ndërkombëtar me Organizatën Evropiane për Hulumtime Bërthamore (CERN)

BASHKE TV

BDI – dega Saraj, Blerim Bexheti zgjidhet kryetar shtabi

BASHKE TV

KU JETON ALI AHMETI

BASHKE TV

Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

BASHKE TV

BDI nuk do ta lejon Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve

BASHKE TV
BASHKË.TV