fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Paditet Albrim Hoxha për vjedhje të 300.000 eurove, para të qytetarëve të Strugës!!!

19 maj 2020 – “Njoftim
Komuna e Strugës njofton qytetarët se pas revizionit të punës së Njësisë për tatime dhe taksë komunale në Komunën e Strugës nga ana e institucioneve ligjvënëse janë konstatuar shkelje të rënda ligjore me implikime financiare mbi 18 milion denarë.

Përfaqësuesi juridik i Komunës së Strugës ngriti hetim për abuzime financiare dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare kundër ish punonjësit të Komunës së Strugës A.H nga fshati Livadhi. Të gjithë dosjen dhe dokumentat përkatëse Komuna i ka depozituar pranë Prokurorisë Тhemelore Publike në Strugë.” – zyra për marrdhënie me publikun, Komuna e Strugës

LEXO EDHE:

MMJPH: Të ruajmë biodiversitetin dhe ekosistemet natyrore në mënyrë që ata të na mbrojnë neve

BASHKE TV

Taravari e mbron Mickovskin

BASHKE TV

Maqedonasit lavdërojnë Taravarin pasi i ofendoi shqiptarët: ”Браво Таравари”

BASHKE TV

MBPEU: Bujqëve, të cilëve u është dhënë leje lëvizjeje me vulën “e përhershme” vazhdojnë të vlejnë edhe për këtë fundjavë të vazhduar karantine

BASHKE TV

BDI: Respektoni masat, shëndeti në rend të parë

BASHKE TV

BDI – Gostivar dënon ashpër shpifjet e Taravarit që ua bëri pronarëve të lokaleve dhe qytetarëve shqiptarë

BASHKE TV
BASHKË.TV