fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Pamje nga pastrimi i rrugëve në lagjet e Çairit sot, Serovë, Gazi Babë dhe Fushë Topanë

Shkup, 27 prill 2020 – Pamje nga pastrimi i rrugëve në lagjet e Çairit sot, Serovë, Gazi Babë dhe Fushë Topanë 🧹🧹🍂🍃
Pastërti në nivel, vetëdije e ngritur dhe kujdes maksimal është formula e mirëqenies sot në kohën në të cilën çfare po e jetojmë!


Andaj mos hudh mbeturina, qëndro i vemndshëm dhe bëj kujdes!!!

✔rr.Serava
✔rr.Pance Nedellkovski
✔rr.Mesta
✔rr.Drimkoll
✔rr.Kosta Abrashevic
✔rr.Krimska
✔rr.Sollunska
✔rr.Pero Toshev
✔rr.Metodija Mitevski
✔rr.Bllagoja Paroviç
✔rr.August Cesarec
✔rr.Petar Icko

Pamje nga pastrimi i rrugëve në lagjet e Çairit sot, Serovë, Gazi Babë dhe Fushë Topanë 🧹🧹🍂🍃Pastërti në nivel, vetëdije…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Lundi 27 avril 2020

LEXO EDHE:

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV

Ganiu: Asfaltohen 3500m2 rrugë, në lagjen Saat Kullë

BASHKE TV

Shilegov dhe Dushko, nuk rrespektojnë heshtjen zgjedhore dhe bëjnë presion ( Foto)

BASHKE TV

EKSLUZIVE: Naser Ziberi nuk është pozitiv në COVID-19

BASHKE TV
BASHKË.TV