fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Profesor Hyjnor Kica zgjidhet anëtar i këshillit për sport në Agjencinë për Rini dhe Sport

Profesor Hyjnor Kica zgjidhet anëtar i këshillit për sport në Agjencinë për Rini dhe Sport.

“Vlerësojmë profesionalizmin dhe autoritetin e ndërtuar në vite, si në fushën e sportit poashtu edhe në botën akademike në Universitetin e Tetovës. Ne si Agjenci për Rini dhe Sport mendojmë se prof.Hyjnor Kica me kapacitetin e tij do të ndikoj në avansimin e sportistëve drejt rruges së suksesit”, shprehet zv.drejtori Izmit Nura

LEXO EDHE:

Hisen Xhemaili: Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40 përqind gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

BASHKE TV

Në Çair po punohet, tribuna e re e stadionit të K.F.” Shkupi” , po merr pamje! 

BASHKE TV

BE diskuton metodologjinë e zgjerimit

BASHKE TV

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

BASHKE TV
BASHKË.TV